ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
BRANDING

Σχεδιασμός Λογότυπου

Το λογότυπο αποτελεί τη γραφιστική αποτύπωση ενός εμπορικού σήματος (έμβλημα/σύμβολο) μιας επιχείρησης, ενός οργανισμού ή ενός ιδρύματος, το οποίο εκφράζει την εταιρική του ταυτότητα και χρησιμοποιείται με σκοπό να την επικοινωνήσει στην αγορά και να την κάνει αναγνωρίσιμη.

Το λογότυπο εκφράζεται από ένα γραφιστικό σχέδιο/σύμβολο, το όνομα της εταιρίας/οργανισμού, ή συνδυασμός και των δύο.

Καθώς το λογότυπο είναι συνυφασμένο με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης που εκπροσωπεί, την κάνει αναγνωρίσιμη και εντυπώνεται στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού. Αυτός είναι ο λόγος που το κάθε λογότυπο δεν είναι απλά μια εικόνα, αλλά κάτι το μοναδικό και παράλληλα διαχρονικό, όπου λειτουργεί εμπορικά με στόχο την εδραίωση της εκάστοτε εταιρείας στον εμπορικό κόσμο. Γι’ αυτόν το λόγο θα πρέπει να παραμένει αμετάβλητο σε κάθε μορφή οπτικής επικοινωνίας, είτε αυτή είναι έντυπη, είτε ηλεκτρονική ή outdoor.

Ένα καλά σχεδιασμένο λογότυπο θα πρέπει να συνδυάζει τα τυπογραφικά και γραφιστικά στοιχεία με τέτοιο τρόπο, ώστε αφενός να εκφράζει απόλυτα το ύφος, τη φιλοσοφία, το όραμα, τις αξίες και τους στόχους της εταιρίας/οργανισμού που εκπροσωπεί και αφετέρου να προσελκύει το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Στην PRINTCODE σεβόμενοι τη διαφορετικότητα του κάθε πελάτη και λαμβάνοντας υπόψην την κουλτούρα και το προσωπικό του στυλ δημιουργούμε μοναδικά λογότυπα διαχρονικής αξίας, συνδυάζοντας τις φρέσκιες ιδέες με τη δημιουργικότητα.

Το λογότυπο και κατ’ επέκταση το branding μίας επιχείρησης οφείλει να είναι μοναδικό και ποιοτικό. Η ποιότητα στη σχεδίαση ενός λογότυπου αναγνωρίζεται εύκολα. Δεν είναι οι γραμμές, η γραμματοσειρά και το θέμα αυτό καθ΄αυτό, παρά το συναίσθημα που βγάζει και μας βάζει εύκολα στο πνεύμα της επιχείρησης την οποία αντιπροσωπεύει.

 

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας – Branding

Ο σχεδιασμός του κάθε εντύπου έχει γνώμονα την προβολή και την επικοινωνία. Για κάθε επιχείρηση μικρή ή μεγάλη βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις, ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προτάσεων για να φτιάξουμε μαζί την ταυτότητα της επιχειρησής σας.